Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
19 Mayıs 2014 Pazartesi

Ev Yapımı Tavuk Döner



NefisYemekTarifleri-f6vGGmfvL


Kaç Kişilik: 4-6 kişilik


Hazırlama Süresi: 10dk


Pişirme Süresi: 20dk




Malzemeler


  • 1 adet tavuk göğüsü yada but
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Kekik
  • Sarımsaklı çeşni (isterseniz)



Hazırlanışı


Tavukları iri parçalar halinde kesin. Sadece göğüs yada but kullanabileceğiniz gibi her ikisini de katabilirsiniz. Yağ ve baharatlarla harmanlayın ve derin dondurucuya streç’e sıkı sararak koyun. Yaklaşık 3 saat dolapta bekletin. Dolaptan çıkarınca biraz donmuş olacağı için ince ince doğramak daha kolay olacaktır. Doğradığınız tavukları seramik yada teflon tavada kızartın. İsteseniz dolapta bekletebilir, kullanmak istediğinizde çıkarıp pişirebilirsiniz. Afiyet olsun.




  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz