Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
19 Mayıs 2014 Pazartesi

Tavuk Ciğeri Yapılışı



NefisYemekTarifleri-IcCkzGHZo


Kaç Kişilik: 4-6 kişilik


Hazırlama Süresi: 10dk


Pişirme Süresi:




Malzemeler


  • 1 kg tavuk ciğeri
  • Tuz
  • Sıvı yağ



Hazırlanışı


Öncelikle çigerleri temizliyor ve kuşbaşı doğruyuz. Bol su ile yıkayıp süzgeçte süzdüryoruz. Tavaya ciğeri, tuzu ve biraz sıvı yağı döküp pişiriyoruz. Suyunu çektikten sonra ocağın altını kısıp ağır ateşte ara ara karıştırarak biraz kavuruyoruz. Bu esnada sıçrayabilir dikkat etmekte fayda var. Ocaktan alıp kızarmış patates ve sumaklı soğanla servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Tavuk Ciğeri Yapılışı 3

Tavuk Ciğeri Yapılışı 1




  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz