Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
18 Mayıs 2014 Pazar

Salçalı Yumurta Kapama



NefisYemekTarifleri-mWkI5JO8S


Kaç Kişilik: 2-4 kişilik


Hazırlama Süresi: 20dk


Pişirme Süresi: 5dk




Malzemeler


  • Kişi sayısına göre yumurta(4 adet kullandım)
  • 1 çay kaşığı dolusu domates salçası
  • 1. 5 yemek kaşığı Tereyağı
  • Pulbiber
  • tuz



Hazırlanışı


Yumurtalar haşlanır. Tavada tereyağda salça kavrulur. Yumurtalar dikey kesilerek tavaya sarısı alta gelecek şekilde kapatılır. Tuz ve pulbiber serpilir. Ocaktan alınır. Afiyet olsun.

 




  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz