Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
21 Mayıs 2014 Çarşamba

Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi



NefisYemekTarifleri-ubK8ZlgdP

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik

Hazırlama Süresi: 20dk

Pişirme Süresi: 20dk


Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 fincan un
  • 2 buçuk fincan şeker
  • 3 adet damla sakızı
  • Yarım paket margarin



Hazırlanışı

Tavuk gögsü için süt, un, şeker, margarin karıştırılarak pişirilir. Kaynadıktan sonra damla sakızı ezilerek katılır ve beş dk pişirilip soğumaya bırakılır. Vişneli jole için vişne suyu, nişast, şeker karıştırılıp pişirilir. İyice soğuması beklenir. Soğuyan tavuk göğsü on beş dk mikserle çırpılır. Süt ile ıslatılan bisküvilerin üzerine dökülür. Üstüne de vişneli kısım dökülür. Buzdolabında bir saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi 1



  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz