Hel Tatlısı
Kaç Kişilik: 6-8 kişilik
Hazırlama Süresi: 1 saat
Pişirme Süresi: 20dk
Malzemeler
- 3 yumurta
- 2 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı kakao
- 2 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Hazırlanışı
Yumurtayla şeker çırpılır. Sonra diğer malzemeler eklenir. İyice karıştırılır. Tepsinin içine yağlı kağıt serilir. Karışım tepsiye dökülür ve pişmeye bırakılır. Pişip soğuduktan sonra bir su bardağı yardımıyla kesilir. Hazırlanan krem şanti süslemek üzere üzerine dökülür. Ben bir çikolatayı rendeleyip üzerine koydum. Nasıl isterseniz öyle süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun :)
0 yorum:
Yorum Gönder