Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
15 Mayıs 2014 Perşembe

Et Suyuna Karabiberli Pilav



NefisYemekTarifleri-1oSIoqNuI


Kaç Kişilik: 2-4 kişilik

Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 20dk



Malzemeler

  • Göz ayarı arpa şehriye
  • 2 su bardağı pirinç
  • 4 su bardağı et suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvı yağ



Hazırlanışı

Tencereye şehriye sıvı yağ koyulup rengi değişene kadar kavrulur. Kavrulunca et suyu koyulup tuzu baharat eklenip kaynamaya bırakılır. Kaynayınca yıkanmış pirinç eklenip kısık ateşte pişirilir. Afiyet olsun.



  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz