Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi
Kaç Kişilik: 4-6 kişilik
Hazırlama Süresi: 15dk
Pişirme Süresi: 10dk
Malzemeler
- 1paket margarin
- 1lt süt
- 8 yemek kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 2 adet sakız (damla sakızı ağır geldiği için ben damla sakız aromalı falım kullanıyorum)
- 1su bardağı şeker
- Yarım paket petibör bisküvi
Hazırlanışı
Bir paket margarini eritiyoruz ve 8 kaşık un ilave ediyoruz. Biraz kavurduktan sonra süt, şeker, vanilin ve sakızı atıp muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz. Daha sonra borcamın dibine petibör bisküvileri elinizle ufalıyoruz ve hazırladığınız karışımı üzerine döküyoruz. Soğuduktan sonra süsleyip servis ediyoruz.
0 yorum:
Yorum Gönder