Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
3 Temmuz 2014 Perşembe

Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi

NefisYemekTarifleri-dOJxbqXCB

Kaç Kişilik: 4-6 kişilik

Hazırlama Süresi: 15dk

Pişirme Süresi: 10dk


Malzemeler

  • 1paket margarin
  • 1lt süt
  • 8 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 2 adet sakız (damla sakızı ağır geldiği için ben damla sakız aromalı falım kullanıyorum)
  • 1su bardağı şeker
  • Yarım paket petibör bisküvi

Hazırlanışı

Bir paket margarini eritiyoruz ve 8 kaşık un ilave ediyoruz. Biraz kavurduktan sonra süt, şeker, vanilin ve sakızı atıp muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz. Daha sonra borcamın dibine petibör bisküvileri elinizle ufalıyoruz ve hazırladığınız karışımı üzerine döküyoruz. Soğuduktan sonra süsleyip servis ediyoruz.

Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi 1 Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi 2

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz