Karpuz Suyu
Kaç Kişilik: 8-10 kişilik
Hazırlama Süresi: 5dk
Pişirme Süresi:
Malzemeler
- 1 tane karpuz
- Biraz limon suyu
- Arzuya göre toz şeker
Hazırlanışı
Bazen aldığımız karpuzlar istediğimiz gibi tatlı ve de sert olmuyor. Ziyan olmaması için böyle yapıp tüketebiliriz. Benim karpuz da biraz yumuşaktı. İçini göremediğim için öyle aldım. Çöpe gitmesin diye değerlendirdim. Harika oldu.
Karpuzu dilimleyip çekirdeklerini çıkardım. Rondoya koyup güzelce püre gibi yaptım. İçine bir dal taze fesleğen (reyhan) koydum ve servis ettim. Kızlarım tadına bayıldı. Katkı maddesi olmadan el yapımı meyve suyu. Tavsiye ederim. İçine de buz konulduğunda daha güzel oluyor.
0 yorum:
Yorum Gönder