Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
9 Haziran 2014 Pazartesi

Alman Pastası Hazırlanışı

NefisYemekTarifleri-FBYm0Dt6o

Kaç Kişilik: 12-14 kişilik

Hazırlama Süresi: 1 saat 30dk

Pişirme Süresi: 30dk


Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 paket instant maya
  • 1/2 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 yumurta
  • Aldığı kadar un

Hazırlanışı

Hamur malzemelerini bir kaba alın ve azar azar un ekleyerek yumuşak bır hamur yoğurun 1 saat mayalandırın.
Pasta kremasını üzerindeki tarıfe göre hazırlayıp buzdolabına kaldırın.
Mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp tepsiye dizin. 190 derece fırında altları kızarana kadar pişirin. Soğuyunca aralarını bıçakla kesip kremayı sıkın. Üzerine çikolata sos gezdirip pudra şekeri serpin.
Afiyet olsun

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz