Truffle
Kaç Kişilik: 6-8 kişilik
Hazırlama Süresi: 20dk
Pişirme Süresi:
Malzemeler
- 1 paket kakaolu krem şanti
- 2 paket meyveli kek
- 1 paket bitter çikolata
- Hindistan cevizi
- 1 su bardağı soğuk süt
Hazırlanışı
Krem şanti soğuk süt ile mikserle çırpılır. Hazırlanan krem şanti üzerine kek ezilir. Çikolata benmari usulü eritilir ve karışıma eklenerek homojen bir karışım oluşturulur. Karışımdan istenen büyüklükte parçalar alınarak şekil verilir. Fındık ve hindistan cevizine bulanır. Afiyet olsun.
Not: Meyveli kek yerine sade yada kakaolu kek kullanılabileceği gibi isteğe bağlı olarak sade krem şanti ve beyaz çikolata da kullanılabilir.
0 yorum:
Yorum Gönder