Yanardağ Pasta
Kaç Kişilik: 8-10 kişilik
Hazırlama Süresi: 30dk
Pişirme Süresi:
Malzemeler
- 2 kat hazır pasta tabanı
Hazırlanışı
İlk önce sosumuzu tarifteki gibi ocakta kaynayana kadar sürekli karıştırarak pişirelim ve soğumaya bırakalım. Harcımız için krem santiyi tarifine göre yapıp içine halleyleri kıralım ve muzu doğrayıp harmanlayalım. Pasta tabanımızın birisini alıp sütle ıslatalım ve kenarlarda boşluk kalacak şekilde harcımızı ortaya boşaltalım. Üzerine soğuyan sosumuzu döküp diğer pasta tabanını 7 eşit parçaya bölüp sütle ıslatıp üçgen kısmı yukarıya gelecek şekilde yanyana dizelim. Afiyet olsun :)
0 yorum:
Yorum Gönder