Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Ciğer Kavurma

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 15dk
  • Pişirme 30dk

Ciğer Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 kutu tavuk ciğer
  • 2 tane orta büyüklükte soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • İsteğe göre baharat; kırmızı pul biber, karabiber
  • Sıv ıyağ

Ciğer Kavurma Tarifi Yapılışı

Soğanları dörde böldükten sonra ince şekilde doğrayınız, yağla birlikte hafif çiğ kalacak şekilde kavurunuz. Daha sonra yıkayıp-temizlediğiniz ciğerleri doğrayınız, soğanlarla birlikte pişmeye bırakınız, yoğurtlu meze yahut soğan salatası ile sunum yapabilirsiniz. Afiyet olsun! :)

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz