Ciğer Kavurma
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 15dk
- Pişirme 30dk
Ciğer Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
- 2 kutu tavuk ciğer
- 2 tane orta büyüklükte soğan
- 1 çay kaşığı tuz
- İsteğe göre baharat; kırmızı pul biber, karabiber
- Sıv ıyağ
Ciğer Kavurma Tarifi Yapılışı
Soğanları dörde böldükten sonra ince şekilde doğrayınız, yağla birlikte hafif çiğ kalacak şekilde kavurunuz. Daha sonra yıkayıp-temizlediğiniz ciğerleri doğrayınız, soğanlarla birlikte pişmeye bırakınız, yoğurtlu meze yahut soğan salatası ile sunum yapabilirsiniz. Afiyet olsun! :)
0 yorum:
Yorum Gönder