Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
9 Şubat 2017 Perşembe

Çıtır Karnabahar Kızartması

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 15dk
  • Pişirme 10dk

Çıtır Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük karnabahar
  • 1 su bardağı un (bardağın yarısında galeta unu kullanabilirsiniz)
  • 1 su bardağı süt
  • 1 adet yumurta

Kızartmak için;

  • Yağ
  • Tuz

Çıtır Karnabahar Kızartması Tarifi Yapılışı

Öncelikle karnabaharımızı parçalara ayırıp haşlıyoruz. O haşlanırken bizde bir kapta süt, un, yumurta ve tuzumuzu çırpıyoruz. Haşlanan karnabaharı süzüp soğuk suya tutuyoruz. Diğer yandan ocağa yağımızı koyuyoruz. Ardından yaptığımız harca batırıp ısınan yağa koyuyoruz çok bekletmeden hemen çeviriyoruz ve kızartıyoruz sırayla. (İsteğe göre üzerine sarımsaklı yoğurt yapabilirsiniz) AFİYET OLSUNN

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz