Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Dalak Tarifi (Kan Yapıcı)

  • Kaç Kişilik 1-2
  • Hazırlama 5dk
  • Pişirme 20dk

Dalak Tarifi (Kan Yapıcı) İçin Malzemeler

  • 1 adet dalak
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • 3 veya 4 kaşık yağ

Dalak Tarifi (Kan Yapıcı) Yapılışı

Dalak güzelce iri şekilde doğranır ,deri tarafını bıçaklamayı unutmayın ,2 saat önceden baharatlarını dökün ,terbiyesini yapın tavayı yağlayıp dalakları içinde pişirin, kısık ateşe bırakın arkalı önlü güzelce kızarana kadar pişirin ,arada bıçakla çizin ki içindeki kan çıksın, pişene kadar devam edin, pişince kapatın ,afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz