Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
8 Şubat 2017 Çarşamba

Etli Kuru Fasulye

  • Kaç Kişilik 6-8
  • Hazırlama 15dk
  • Pişirme 20dk

Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg haşlanmış kuru fasulye
  • Yarım kg kuşbaşı kuzu ya da dana eti
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 tutam tuz
  • Su
  • Sıvıyağ

Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı

Öncelikle kuşbaşı doğranmış az yağ ile suyunu çekene kadar kavurunuz. Üzerine yağ ve doğranmış soğanları ekleyiniz ve kavurmaya soğanlar pembeleşene kadar devam ediniz. Salçayı ekleyiniz soteleyiniz. Üzerine kaynamış fasulyeyi ve geri kalan malzemeleri ve göz kararı kaynamış suyu ekleyiniz. 15-20 dakika daha pişiriniz. Afiyet olsun! :)

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz