Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
6 Şubat 2017 Pazartesi

Fırın Yemeği Patates Et Ve Bezelye

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 30dk
  • Pişirme 45dk

Fırın Yemeği Patates Et Ve Bezelye Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr dana kuşbaşı
  • 2 adet yeşil köy biberi
  • 2 adet küçük boy soğan
  • 3 adet küçük boy patates
  • 3 kaşık bezelye
  • Tuz
  • Karabiber, kekik
  • Salça
  • Sarımsak tozu

Fırın Yemeği Patates Et Ve Bezelye Tarifi Yapılışı

Dana kuşbaşını ocakta biraz su katıp pişirin.Patatesleri ve biberleri orta boyda doğrayın, soğanları halka halka doğrayın. Et pişince, (azıcık suyu kalacak tencerede) eti, patatesi, biberi, soğanı ve bezelyeyi fırın kabına alın. Tuzu ve baharatları ekleyin. Bir kapta salçalı ve azcık yağlı su hazırlayın. Suyu da ekleyin. Fırın kabında malzemeleri harmanlayın. Üzerine folyo ile kapatıp, yaklaşık 45 dk kadar 200 derecede pişirin

Afiyet olsun!

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz