Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Kabak Sarması

  • Kaç Kişilik 2-4
  • Hazırlama 1 saat
  • Pişirme 30dk

Kabak Sarması Tarifi İçin Malzemeler

  • 7-8 adet şerit şeklinde kurutulmuş kabak (yöresel olduğu için her aktarda bulunmayabilir)
  • 2 su bardağı köftelik bulgur
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • İsteğe bağlı baharatlar

Kabak Sarması Tarifi Yapılışı

Daha önceden soyulmuş şerit şeklinde kurutulmuş kabakları sıcak suda bekletip yumuşatıyoruz. İç harcı için köftelik bulgur ,salça, kıyma et isteğe bağlı baharatları yoğurduktan sonra kabaklara lahana sarması gibi sarıp dolma pişirmiş gibi pişiriyoruz.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz