Kahvaltıya Pratik Fasulye Turşusu Kavurması
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 30dk
Kahvaltıya Pratik Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
- 1 tabak Fasulye Turşusu
- 1 orta boy soğan
- Yarım çay bardağından bir parmak eksik sıvı yağ (veya 2 yemek kaşığı tereyağ)
- 1 yemek kaşığı salça (isteğe göre)
Kahvaltıya Pratik Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi Yapılışı
Soğanları küçük küçük doğrayarak yağda yakmadan pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.İsteğe göre salçasını ekleyip birkaç dakika da onunla kavuruyoruz. Salçayı istemezseniz kullanmayabilirsiniz.Fasulye turşularını ikiye üçe bölerek kavrulan malzemeye ekliyoruz. Orta dereceli ateşte ara sıra karıştırarak pişiriyoruz.Pişen yemeğimizi servis ediyoruz. Bu bir Karadeniz yemeğidir. Kahvaltı ve ikindi çaylarında aparatif olarak kullanılabilinen yapımı kolay lezzetli bir tariftir.
Aynı şekilde lahana turşusunun ya da karışık turşunun Kahvaltıya Karışık Turşu Kavurması nı da yapabilirsiniz. Biz çok seviyoruz size de tavsiye ederim. Deneyeceklere afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder