Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
9 Şubat 2017 Perşembe

Karnıbahar (Kıymalı) Yemeği

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 30dk
  • Pişirme 30dk

Karnıbahar (Kıymalı) Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

  • 1adet orta boy karnabahar
  •  1 adet kuru soğan
  •  1 adet havuç
  •  70_100 gr kıyma
  •  1 yemek kaşığı salça
  •  2_3 diş sarımsak
  •  1 domates, 1 biber (yada domates konservesi)
  •  Tuz, arzuya göre baharat

Karnıbahar (Kıymalı) Yemeği Tarifi Yapılışı

Tencereye sıvı yağı koyup sırasıyla küp doğranan soğan, kıyma biraz kavrulur. Sonra havuç, sarımsak, domates sosumuz salça kavrulur, küçük parçalara ayırdığımız karnabahar da eklenerek biraz daha kavurduktan sonra sıcak su eklenir ve kısık ateşte pişirilir.

Afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz