Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
8 Şubat 2017 Çarşamba

Klasik Krep

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 5dk
  • Pişirme 15dk

Klasik Krep Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı un
  • 3, 5 su bardağı süt
  • Bir tutam tuz
  • Bir tutam şeker
  • 2 adet yumurta
  • Teremyağ

Klasik Krep Tarifi Yapılışı

Tüm malzemeleri bir kapta çırpıyoruz. Oluşan karışımdan birer kepçe alarak, yağladığımız tavada pişiriyoruz. Dilerseniz karışımın içerisine, yeşil soğan, maydanoz, ıspanak ya da istediğiniz sebzeyi katarak farklı tatlara yönelebilirsiniz. Afiyet olsun! :)

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz