Zeytinyağlı Kereviz
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 15dk
- Pişirme 20dk
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 3 adet patates
- 2 adet kereviz
- 2 adet tavuk butu
- 2 adet havuç
- Tuz
- Zeytinyağ
- Maydanoz
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı
Soğanı rendeliyoruz iki yemek kaşığı zeytinyağ ile kavuruyoruz. Tavuk butlarını küp küp doğrayıp kavuruyoruz. Üzerine küp küp doğranmış patates, kereviz son olarakta havucu ve tuzu koyup ocağın en kısık yerinde yarım çay bardağı su ile pişmeye bırakıyoruz. Piştikten sonra üzerine maydanozu doğruyoruz. Nefis bir yemek tarifi kerevizin en güzel hali
0 yorum:
Yorum Gönder