Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
6 Şubat 2017 Pazartesi

Zeytinyağlı Kereviz

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 15dk
  • Pişirme 20dk

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 3 adet patates
  • 2 adet kereviz
  • 2 adet tavuk butu
  • 2 adet havuç
  • Tuz
  • Zeytinyağ
  • Maydanoz

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı

Soğanı rendeliyoruz iki yemek kaşığı zeytinyağ ile kavuruyoruz. Tavuk butlarını küp küp doğrayıp kavuruyoruz. Üzerine küp küp doğranmış patates, kereviz son olarakta havucu ve tuzu koyup ocağın en kısık yerinde yarım çay bardağı su ile pişmeye bırakıyoruz. Piştikten sonra üzerine maydanozu doğruyoruz. Nefis bir yemek tarifi kerevizin en güzel hali

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz