Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
17 Mayıs 2014 Cumartesi

Omaç Tarifi



NefisYemekTarifleri-RkPKMDuXf


Kaç Kişilik: 2-4 kişilik


Hazırlama Süresi: 5dk


Pişirme Süresi: 10dk




Malzemeler


  • Yufka ( Hazır olanlardan değil elde yapılan yufkalardan )
  • Yumurta
  • Tereyağı
  • Tuz



Hazırlanışı


Yufkaları elinizle orta büyüklükte parçalara bölün. Derin bir tavanın içerisine tereyağını eritin daha sonra yumurtaları kırın damak tadına göre tuzunu ekledikten sonra yumurtaları karıştırarak pişirin. Yumurtalar piştikten sonra bölmüş olduğunuz yufkaları içine döküp iyice karıştırın. 1-2 dk karıştırdıktan sonra ocaktan alıp yufka arasında dürüm yapıp afiyetle yiyin.

Afiyet olsun

Omaç Tarifi




  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz