Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
30 Mayıs 2014 Cuma

Sarımsaklı Patates Dilimi

NefisYemekTarifleri-bgW5icYnC

Kaç Kişilik: 2-4 kişilik

Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 40dk


Malzemeler

  • İstediğiniz miktarda taze patates
  • Sarımsak
  • Sıvı yağ / zeytinyağı
  • Tuz

Hazırlanışı

Patatesleri iyice yıkayın ve kurulayın. Enlemesine, birbirinden tamamen ayırmadın ince ince dilimleyin, (ben biraz kalın dilimledim. Pişme zorlaştı. Siz ince dilimleyin). Fırça yardımıyla üzerlerini ve dilimlerin aralarını yağlayın,
Dilimlerin arasına minik minik doğradığınız sarımsakları yerleştirin, Üzerine tuz gezdirip fırına verin. 180 derecede kızarana kadar pişirin.

Sarımsaklı Patates Dilimi 2

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz