Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
18 Mayıs 2014 Pazar

Tas Kebabı Tarifi



NefisYemekTarifleri-hdNSZlbWM


Kaç Kişilik: 4-6 kişilik


Hazırlama Süresi: 15dk


Pişirme Süresi: 40dk




Malzemeler


  • 250 gr küçük küçük doğranmış kuşbaşı et
  • 5 tane küçük küçük doğranmış sivri biber
  • 1 doğranmış soğan
  • 4 tane küçük küçük doğranmış domates
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber ve tuz
  • 3 kaşığı sıvı yağ



Hazırlanışı


Tencereye sıvı yağı, soğanı ve biberi koyun. Güzelce kavurun. Sonra eti de koyun, çok iyi kavurun. Sonra karabiber, domates koyun. Kaynamaya başlayınca 1 su bardağı su koyun. Kaynamaya gelince kısık ateşe alın. Tuzu koyun ve tam 40 dk pişirin. Sonra kontrol edin eğer suyunu çektiyse ve pişmediyse biraz daha su koyun. Pilavla cacığın yanına çok yakışıyor. Afiyet olsun.




  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz