Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
24 Mayıs 2014 Cumartesi

Terbiyeli Et Haşlama



NefisYemekTarifleri-65GZ4xKrj


Kaç Kişilik: 4-6 kişilik


Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 35dk


Malzemeler

  • 500 gram kemikli veya kemiksiz et
  • 2 kaşık yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Yarım limon suyu



Hazırlanışı

Etleri iyice yıkayın ve düdüklü tencereye koyun. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Yaklaşık yarım saat pişirin. Piştikten sonra yumurta, un, limonun suyu ve yoğurdu çırpın. Yavaş yavaş ilave ederek karıştırın. Baharatları ekleyin. 5 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Afiyet olsun.



  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz