Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
24 Mayıs 2014 Cumartesi

Kalamar



NefisYemekTarifleri-R10pHOEwh


Kaç Kişilik: 1-2 kişilik

Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 10dk



Malzemeler

  • Kalamar
  • Un
  • Tuz
  • Şeker
  • Karbonat



Hazırlanışı

Temizlenmiş ve halka hakla kesilmiş kalamarları tuz, şeker ve karbonatla elimizle ovalayarak yumuşatırız. Yarım bardak süt dökerek 8 saat dinlendirilir. Una bulayarak bol kızgın yağda kızartırız.
SERVİS ÖNERİSİDİR: Mayonez ne maydanozla servis edebilirsiniz.



  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz