Ton Balıklı Kalp Sandviç
Kaç Kişilik: 1-2 kişilik
Hazırlama Süresi: 30dk
Pişirme Süresi:-
Malzemeler
- 1 Adet Tortilla ekmeği
- 1 kutu ton balığı(80gr)
- 1 çorba kaşığı mayonez(tepeleme olmasın)
- 1 dal taze soğan
- 1 adet kıvırcık marul yaprağı
- Kornişon turşu
- Kibrit Patates kızartması
Hazırlanışı
Kalıbınıza ilk kat ekmeği koyun,üzerine ince kıyılmış marul,üzerine ton balıklı karışımdan ve kızarmış patates ekleyin.Tekrar ekmek koyun,turşu,marul,patates ekleyin,kalan ton balıklı karışımı ekmeğe sürerek sandviç e kalıpta şekil verin.(Malzemeyi arzu ettiğiniz sırada da dizebilirsiniz)
Ketçap ile süsleyin,kalan patateslerle servis yapın .Tarif malzemesi bir kalıp içindir.
Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder