Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
19 Haziran 2014 Perşembe

Kavurma

NefisYemekTarifleri-HUVZIn0qb

Kaç Kişilik: 2-4 kişilik

Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 40dk


Malzemeler

  • 1 kilogram kuşbaşı et
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet çarliston biber
  • 1 adet domates
  • Sıvı yağ
  • Tuz, pul biber, kimyon

Hazırlanışı

Kuşbaşı et az bir yağ eklenerek kısık ateşte önce suyunu salıp tekrar çekinceye kadar pişirilir. Daha sonra yarım halka şeklinde doğranmış soğan ve biberler eklenip beraber pişirmeye devam edilir. En son 1 domates rendesi ve baharatlar eklenip domateslerin suyunu da çekinceye kadar pişirilir.
Afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz