Çikolatalı Yanardağ Pastası
Kaç Kişilik: 8-10 kişilik
Hazırlama Süresi: 15dk
Pişirme Süresi: 5dk
Malzemeler
- 1 adet hazır pasta tabanı
- 2 paket krem şanti (1paket de olur)
- Fındık ve badem parçaları
- 2 küçük muz
- Puding veya çikolata sosu
Hazırlanışı
Krem şantimizi ölçüsüne göre hazırlayıp, 10 dk kadar buzdolabında bekletiyoruz. Sonra içine malzemelerimizi (muz, fındık, badem vs. ) koyup karıştırıyoruz. Daha sonra kekimizin yarısını servis tabağına koyup sütle hafif ıslatıyoruz. Bütün harcı üstüne koyup şekil veriyoruz. Kekin diğer yarısını üçgen parçalara bölüyoruz. Kekimizin üzerine eşit aralıklarla yapıştırıyoruz. Üzerine çikolata sosu döküyoruz. Afiyet olsun:)
0 yorum:
Yorum Gönder