Patatesli Baget
Kaç Kişilik: 4-6 kişilik
Hazırlama Süresi: 15dk
Pişirme Süresi: 1 saat
Malzemeler
- 10 tane tavuk baget
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- Sarımsak
- Tuz ve istediğiniz baharat
Hazırlanışı
Yoğurdu, salçayı, sıvı yağı, limon suyunu, baharatları ve tuzu atıp karıştırın. Daha sonra bagetleri bu sosa bulayıp yağlanmış tepsiye dizin. Aralarına da patatesi dilimleyip koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişmeye bırakın. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder