Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
6 Şubat 2017 Pazartesi

Ağlayan Pasta

  • Kaç Kişilik 6-8
  • Hazırlama 15dk
  • Pişirme 20dk

Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler

Keki için;

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardagı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı su
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

Islatmak için;

  • 2 su bardağı süt

Üzeri için;

  • Çikolata sosu
  • Kremşanti
  • Arkasında yazan kadar süt

Ağlayan Pasta Tarifi Yapılışı

Yumurta ve şeker çırpılır diğer malzemelerde eklenir çırpılır yağlanmış borcama dökülür ,önceden ısıtılmış 180 derece fırında konturollü pişirilir ,pişen keke 5 dakika sonra üzerine süt gezdirilir ,soğumaya bırakılır kremşanti sütle çırpılır ,buzdolabına kaldırılır ,çikolata sosu arkasındaki tarife göre pişirilip soğutulur ,soğuyan kekin üzerine kremşanti yayılır ,onun üzerine dikkatlice sos gezdirilir yayılır streçlenip buzdolabına kaldırılır, 5 saat dinlendikten sonra süsleyerek servis edilir. Afiyet Şeker Olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz