Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
9 Şubat 2017 Perşembe

Barbunya Pilaki (Salçasız)

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 15dk
  • Pişirme 35dk

Barbunya Pilaki (Salçasız) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı barbunya
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 adet havuç
  • 3 yemek kaşığı tozşeker
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Üzerini geçecek kadar sıcak su

Barbunya Pilaki (Salçasız) Tarifi Yapılışı

Zeytinyağında soğanı kavuruyoruz. Üzerine halka halka doğradığımız havuçları, yıkadığımız barbunyayı, şekeri, tuzu ve suyu ilave edip düdüklü tencerede pişiriyoruz.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz