Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
6 Şubat 2017 Pazartesi

Bulgur Pilavı (Şehriyeli) Tam Ölçü

  • Kaç Kişilik 1-2
  • Hazırlama 5dk
  • Pişirme 10dk

Bulgur Pilavı (Şehriyeli) Tam Ölçü Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı bulgur pilavı
  • 1, 5 su bardağı su
  • 3 kaşık tel şehriye
  • 3 çorba kaşığı sıvı yağ
  • Tuz

Bulgur Pilavı (Şehriyeli) Tam Ölçü Tarifi Yapılışı

Yağı tencere döküyoruz içine şehriyeleri atıp renklendiriyoruz .Ardından bulguru da içine atıp biraz bulgur pilavını kavuruyoruz her konulan bulgur bardağı için 1. 5 su bardağı ılık su koyuyoruz biraz karıştırıp tuzu ekliyoruz. (Tuzu damak tadınıza göre koyarsınız) Suyu çektikten sonra 15 dk bekleyip sunumu hazırlıyoruz.AFİYET OLSUN

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz