Çikolatalı Yanardağ Pastası
- Kaç Kişilik 6-8
- Hazırlama 10dk
Çikolatalı Yanardağ Pastası Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket hazır pandispanya
- 1. 5 çay bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 1, 5 yemek kaşığı labne peynir
- Yarım paket kakaolu petibör
- 2 adet muz
Üzeri için ;
- 1 paket (80 gr) sütlü yada bitter çikolata
Çikolatalı Yanardağ Pastası Tarifi Yapılışı
Pamuk gibi hafif ve ani gelen misafir için çokk pratik bir tariff. Öncelikle çikolatamızı benmari usülü eritelim bir kenarda soğumaya bırakalım. Daha sonra krem şantimizi çırpalım labne peynirini ekleyip çırpmaya devam edelim. Küp doğradığımız muzları içine atalım, yarım paket petibör bisküvimizide elimizle içine ufalayalım ve karıştıralım. 2 ye ayrılmış olan pandispanyamızın tabanını sütle ıslatalım, hazırladığımız karışımı kenarlarda bir parmak boşluk kalacak şekilde tepeleme bi şekilde boşaltalım. Diğer pandispanyayı 8 dilim olacak şekilde keselim her dilimi sütle ıslatıp güzelce yerleştirelim. Benmari usülü erittiğimiz çikolatayı üzerine dökelim biraz dolapta dinlendikten sonra servis etmek daha lezzetli oluyor.
Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder