Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
6 Şubat 2017 Pazartesi

Coco Star

  • Kaç Kişilik 12-14
  • Hazırlama 5dk

Coco Star Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı süt
  • 2 paket krem şanti
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 250 gr Hindistan cevizi (3 su bardağından biraz fazla)
  • 240 gr (3 paket) sütlü çikolata

Coco Star Tarifi Yapılışı

Sütü ve krem şantileri koyu bir kıvam alıncaya dek çırpalım.   Daha sonra içerisine pudra şekeri ve Hindistan cevizini ( dikkatlice yavaş yavaş) katalım. Bir spatula yardımıyla iyice karıştıralım. Ele yapışmayan toparlanan bir kıvam olması gerekiyor.   Elimizde şekiller verelim ve bir tepsiye dizelim. (Yaklaşık 18-20  adet çıkıyor) daha sonra tepsiyi 15 20 dk buzlukta bekletelim. Bu esnada çikolataları benmari usulü eritelim. Dondurucudan çıkan Hindistan cevizi kaplamalarını erittiğimiz çikolataya batırıp çikolatanın her  yere bulaşmasını sağlayalım. Yağlı kağıt serili bir tepsiye dizelim ve donması için dolaba kaldıralım. Donan kaplamaların üzerine artan çikolatayı bir sıkma torbası yardımıyla şekiller vererek sıkalım.   Daha sonra da bu şekilde dondurmaya devam edelim. Donunca fazlalıkları ayıklayıp servis edelim

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz