Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
6 Şubat 2017 Pazartesi

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz

  • Kaç Kişilik 6-8
  • Hazırlama 10dk
  • Pişirme 15dk

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler

  • 2-3 adet kereviz
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 adet portakal
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 diş sarımsak ve tuz
  • Şeker
  • Zeytin yağ( isteğe göre bezelye katabilirsiniz)

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz Tarifi Yapılışı

Kerevizler, patates, havuçlar soyulup doğranır, düdüklü tencereye alınır. Üzerine yarım ay şeklinde doğranan kuru soğan ve sarımsaklar atılır maydanoz konur, portakalların suyu sıkılır ve şeker, tuz katılır en son zeytinyağ katılır. Pişirilen Kerevizleri soğuk olarak servis yapılır. Afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz