Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
8 Şubat 2017 Çarşamba

Demleme Kuskus Salatası

  • Kaç Kişilik 6-8
  • Hazırlama 20dk
  • Pişirme 20dk

Demleme Kuskus Salatası Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gr kus kus( yaklaşık olarak boncuk makarnada olabilir)
  • 3- 4 adet havuç
  • 1 kase haşlanmış bezelye
  • 2 kase yoğurt( süzme olursa daha iyi)
  • 1 kaşık mayonez
  • 2-3 diş sarımsak yağ
  • Tuz, maydanoz (3-4 dal)

Demleme Kuskus Salatası Tarifi Yapılışı

Tencereye yağı koyun, kuskusu bir güzel kavurun, üzerine geçecek kadar kaynamış su ve tuz ilave edip pişirin. Demlenmeye bırakın, havuçları biraz sıvı yağda pişirin. Yoğurt harcını hazırlayıp, borcama önce kuskus, yoğurt, havuç, bezelye, yoğurt, havuç, yoğurt yayarak dizin. Afiyet olsun misafir için, kendimiz için, tek başına bir yemek bile olur bence Hayırlı, bereketli günler herkese

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz