Etli Kabuska
- Kaç Kişilik 2-4
- Hazırlama 5dk
Etli Kabuska Tarifi İçin Malzemeler
- 1 orta boy lahana
- Dana parça et (400 gram )
- 1 tane soğan
- 2 tane domates
- Tuz, yağ, karabiber
Etli Kabuska Tarifi Yapılışı
Öncelikle etlerimizi küp küp doğrayalım ve sonra az miktar su ekleyip haşlayalım. Daha sonra lahanayı da aynı şekilde iri iri küp şeklinde doğrayalım. Haşlanan et suyunu çekince biraz sıvı yağ ilave edip kavuralım.Ardından soğan ve domatesleri ilave edelim domatesler rendelenecek.1-2 dakika sonrada lahanayı koyup üstünü geçecek şekilde su koyup lahanalar yumşayıncaya kadar kaynasın, en son olarak da baharatları ilave edelim yemeğimiz hazır :)
0 yorum:
Yorum Gönder