Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
8 Şubat 2017 Çarşamba

Etli Kabuska

  • Kaç Kişilik 2-4
  • Hazırlama 5dk

Etli Kabuska Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 orta boy lahana
  • Dana parça et (400 gram )
  • 1 tane soğan
  • 2 tane domates
  • Tuz, yağ, karabiber

Etli Kabuska Tarifi Yapılışı

Öncelikle etlerimizi küp küp doğrayalım ve sonra az miktar su ekleyip haşlayalım. Daha sonra lahanayı da aynı şekilde iri iri küp şeklinde doğrayalım. Haşlanan et suyunu çekince biraz sıvı yağ ilave edip kavuralım.Ardından soğan ve domatesleri ilave edelim domatesler rendelenecek.1-2 dakika sonrada lahanayı koyup üstünü geçecek şekilde su koyup lahanalar yumşayıncaya kadar kaynasın, en son olarak da baharatları ilave edelim yemeğimiz hazır :)

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz