Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Fırında Hani Balığı

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 20dk
  • Pişirme 1 saat

Fırında Hani Balığı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 hani balığı ( veya başka balık)

Sos için:

  • 2-3 diş sarımsak
  • Kuru nane
  • Tuz
  • Biber
  • 1-2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Fırında Hani Balığı Tarifi Yapılışı

Balığı boyutuna göre dilimleyip veya bütün halde soslayın. Sosu hazırlarken miktarı damak zevkinize göre ayarlaya bilirsiniz. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Balıkları aliminyum folyoya sarıp 45 dakika 200-250 derecede pişirin. Daha sonra folyoyu çıkarıp 15 dakika fırında kızartın.Ben patates püresi ile servis ettim. Afiyet olsun ♥️

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz