Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
9 Şubat 2017 Perşembe

Hatay Ekmeğim

  • Kaç Kişilik 2-4
  • Hazırlama 15dk
  • Pişirme 30dk

Hatay Ekmeğim Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı un
  • 3 su bardağı ılık su
  • 1 kaşık kuru maya
  • Biraz yağ

İçi için;

  • 1 kaşık salça
  • 1 kaşık yağ
  • Lor peyniri
  • 1 soğan

Hatay Ekmeğim Tarifi Yapılışı

Öncelikle herkese merhaba :) bu tarifim çok lezzetli denemenizi öneririm:) eşimle bir tepsiyi bitirdik:) öncelikle hamur yoğurulur ve mayalanma ya bırakılır. 1 saat yetiyor. Daha sonra yuvarlak bir tepsiye elimizle hamur açılarak yayılır. Üzerine yağlı salçamız sürülür. Üzerine lor peynirli soğan karışımımızdan konulur. Ben sobamın fırınında 30 dk pişirdim:) piştikçe dahada kabarıyor herkese öneririm, afiyet olsun:)

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz