Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
8 Şubat 2017 Çarşamba

Karnabahar Kızarması

  • Kaç Kişilik 6-8
  • Hazırlama 5dk
  • Pişirme 20dk

Karnabahar Kızarması Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı maden suyu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı galeta unu
  • Tuz

Pişirmek için;

  • Sıvı yağ

Karnabahar Kızarması Tarifi Yapılışı

Öncelikle karnabaharlarımızı haşlayalım.Derin bir kaba yumurtaları, maden suyunu unu galeta ununu ve tuzumuzu iyice çırpalım topak kalmasın karnabaharlarımızı bu karışımın içine koyalım, parçalamadan bulayıp kızgın yağda kızartalım, üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yeşil soğan serpelim Afiyet olsun

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz