Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
8 Şubat 2017 Çarşamba

Kıymalı Pişi Tarifi

  • Kaç Kişilik 6-8
  • Hazırlama 20dk
  • Pişirme 20dk

Kıymalı Pişi Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 soğan
  • 250 gram kıyma
  • 1 kaşık salça
  • 2 kaşık sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz pul biber isteğe göre

Hamur için;

  • 4 buçuk bardak un
  • Tuz
  • Maya
  • Kızartmak için sıvı yağ

Kıymalı Pişi Tarifi Yapılışı

Hamur yoğrulur bekletilir, bir tavaya sıvı yağ alınır ,soğanlar ufak doğranıp eklenir, biraz sotelenir ve kıyması eklenir ,kıyma renk değiştirince salça ve baharatlar eklenir ,kenara alınır soğutulur, hamur küçük bezelere ayrılır, içten konulur ve kızartılır, afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz