Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Lokmalık Tatlı

  • Kaç Kişilik 4-6
  • Hazırlama 5dk
  • Pişirme 10dk

Lokmalık Tatlı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 1 kase damla çikolata
  • 1 kase pudra şekeri

Lokmalık Tatlı Tarifi Yapılışı

Kare şeklindeki milföyleri 4 parça olacak şekilde kesiyoruz. Her parçanın ortasına damla çikolataları koyup uçlarından kapatıyor, yuvarlıyoruz. Yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz. Fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz. Fırından çıkarttıktan sonra soğumaya bırakıyoruz. Pudra şekeri ile süslüyoruz. (Meyve sosuda kullanabilirsiniz) Afiyet olsun ☺Not: Hemen servis yapacaksanız pudra şekeri yeterli oluyor, milföy bekledikçe sertleştiği için bekletecekseniz çikolata sosla profiterol gibi servis edebilirsiniz.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz