Lokmalık Tatlı
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 5dk
- Pişirme 10dk
Lokmalık Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru
- 1 kase damla çikolata
- 1 kase pudra şekeri
Lokmalık Tatlı Tarifi Yapılışı
Kare şeklindeki milföyleri 4 parça olacak şekilde kesiyoruz. Her parçanın ortasına damla çikolataları koyup uçlarından kapatıyor, yuvarlıyoruz. Yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz. Fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz. Fırından çıkarttıktan sonra soğumaya bırakıyoruz. Pudra şekeri ile süslüyoruz. (Meyve sosuda kullanabilirsiniz) Afiyet olsun ☺Not: Hemen servis yapacaksanız pudra şekeri yeterli oluyor, milföy bekledikçe sertleştiği için bekletecekseniz çikolata sosla profiterol gibi servis edebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder