Petibörlü Pasta ( En Kolay Tatlı )
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 10dk
Petibörlü Pasta ( En Kolay Tatlı ) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 .5 paket petibör bisküvi
- 3 avuç fındık
- 2 paket puding
- Süt
- Hindistan cevizi ( isteğe göre)
Petibörlü Pasta ( En Kolay Tatlı ) Tarifi Yapılışı
İlk önce bir tabağı süt dolduruyoruz içinde petibör bisküvilermizi içine batırıp hemen çıkarıyoruz çok yumuşamaması için. Ardından ıslattığımız bisküvileri tepsimizin altına diziyoruz ardından üstünü pudingle örtüyoruz sonra tekrardan bir kat daha bisküvi serip tekrar üzerini pudingle kaplıyoruz arasına ezdiğimiz fındıklarıda serperek bu işlemi bir sıra bisküvi bir sıra puding ve bir sıra fındık serperek puding bitene kadar işlemi devam ettiriyoruz. En sonunda üstünü pudingle kaplayıp üstüne isteğe göre hindistan cevizi veya tekrardan fındık serpebilirsiniz. Hazırladıktan sonra 1 saat buzlukta bekletinizAFIYET OLSUN :))))
0 yorum:
Yorum Gönder