Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Truff

  • Kaç Kişilik 6-8
  • Hazırlama 30dk

Truff Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 Paket 200 mllik krema
  • 200 gr (2.5 paket)bitter çikolata
  • 3 paket kakaolu baton kek
  • 1 paket vanilya
  • Arzuya göre yarım çay bardağı çekilmiş ceviz

Üzeri için;

  • Pasta şekerlemeleri

Truff Tarifi Yapılışı

Öncelikle krema tencereye konup ocağın altı açılır. Kaynamaya başlayınca altı kapatılarak çikolatalar kırılıp ilave edilir. Karıştırılarak çikolatalar eritilir. Ardından kekler ufalanır. Diğer malzemeler eklenerek karıştırılır ve yoğrulur. Kapağı kapatılarak buzdolabında 2 saat bekletilir. İlk yoğurduğunuzda kıvam biraz cıvık gelebilir ama buzdolabında dinlendikten sonra normale dönecektir. Dinlenen truff hamurundan küçük parçalar koparılarak yuvarlanır ve pasta şekerine bulanır.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz