Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
23 Haziran 2014 Pazartesi

Hindi Kavurması

NefisYemekTarifleri-gJVVDWJOI

Kaç Kişilik: 2-4 kişilik

Hazırlama Süresi: 15dk

Pişirme Süresi: 25dk


Malzemeler

  • 2 adet hindi but
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay bardağı su

Hazırlanışı

Öncelikle hindi butunu kemikten ayırın, derisini alın. Kavurmalık şekilde küçük olarak doğrayın. Teflon tavaya koyun. 1 çay bardağı suyu dökün. Kapağı kapalı şekilde kısık ateşte suyu çekene kadar pişirin. Ardından yağı ve diğer baharatları ekleyin. Kısık ateşte iyice kavurun. Zaten çabuk pişiyor, altını kapatın servise hazır. Afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz