Kremalı Milföy Tatlısı
Kaç Kişilik: 6-8 kişilik
Hazırlama Süresi: 20dk
Pişirme Süresi: 25dk
Malzemeler
- 5-6 yaprak milföy
Hazırlanışı
Milföylerin çözülmesini bekleyin. Bu arada kremanızı hazırlayın. Vanilya ve margarin hariç tüm krema malzemelerini karıştırın. (ilk önce un ve şekeri tencereye koyun sütün içine atarsanız topak topak oluyor) orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Krema göz göz olunca margarin ve vanilyayı da ekleyin iyice karıştırın. Milföylere geçin. 1 yaprağı 4′e bölün. Fırına atın. 170 derecede hafif pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkan ve ilk sıcaklığı geçen milföylerimizin katlarından arasını açıp krema koyup kapatın. Pudra şekeriyle servis edin.
0 yorum:
Yorum Gönder