Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
9 Haziran 2014 Pazartesi

Kremalı Milföy Tatlısı

NefisYemekTarifleri-HLW2Vbx4V

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik

Hazırlama Süresi: 20dk

Pişirme Süresi: 25dk


Malzemeler

  • 5-6 yaprak milföy

Hazırlanışı

Milföylerin çözülmesini bekleyin. Bu arada kremanızı hazırlayın. Vanilya ve margarin hariç tüm krema malzemelerini karıştırın. (ilk önce un ve şekeri tencereye koyun sütün içine atarsanız topak topak oluyor) orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Krema göz göz olunca margarin ve vanilyayı da ekleyin iyice karıştırın. Milföylere geçin. 1 yaprağı 4′e bölün. Fırına atın. 170 derecede hafif pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkan ve ilk sıcaklığı geçen milföylerimizin katlarından arasını açıp krema koyup kapatın. Pudra şekeriyle servis edin.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz