Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
17 Haziran 2014 Salı

Paçanga

NefisYemekTarifleri-kRfHWw9hw

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik

Hazırlama Süresi: 15dk

Pişirme Süresi: 15dk


Malzemeler

  • 2 yufka
  • Pastırma
  • Kaşar

Hazırlanışı

Yufkaları üçgen kesip geniş kısmına biraz kaşar rendesi ve pastırma koyup geniş bir biçimde sarıyoruz. Biraz su yardımıyla yufkanın ucunu birbirine yapıştırıyoruz tavamıza biraz zeytinyağı koyup kızartıyoruz. Servise hazır. Afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz