Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
6 Temmuz 2014 Pazar

Etli Taze Fasulye

NefisYemekTarifleri-SOZdP7UZl

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik

Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 20dk


Malzemeler

  • 1 kilo taze fasulye
  • 200 gr dana kuşbaşı
  • 3 adet domates
  • 2 adet orta boy kuru soğan
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıcak su

Hazırlanışı

Basınçlı bir tencerede kuşbaşı eti sıvı yağ ile kavurup, etler kendi suyunu çekene kadar pişirelim. Suyunu çekince üzerini geçecek kadar sıcak su koyup tenceremizin kapağını kapatıp etler yumuşayana kadar pişirelim.
Fasulyelerimizi temizleyelim. Kuru soğanı, domateslerimizi doğrayalım. Pişen etlerimizin üzerine önce kuru soğanı atıp kavuralım. sonra salçayı da ekleyelim. Fasulyeler ide ilave edip üzerine kabuklarını soyup doğradığımız domatesleri ekleyip beş dakika kavuralım. Üzerini geçmeyecek kadar sıcak suyu, tuzu ekleyip tenceremizin ağzını kapatıp 20 dakika pişirelim. Afiyet olsun.f

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz