Üstü Çıtır İçi Yumuşak Fırında Makarna
Kaç Kişilik: 4-6 kişilik
Hazırlama Süresi: 30dk
Pişirme Süresi: 50dk
Malzemeler
- Bir paket fiyonk makarna
Hazırlanışı
Öncelikle makarnamızı haşlayalım. Makarna haşlanırken sosumuzu hazırlayalım ve iyice çırpalım. Makarna haşlanıp süzüldükten sonra kare borcama yarısını dökelim. Arasına peynirini ekleyelim ve sosumuzdan arasına biraz gezdirelim. Geri kalan makarnayı da üstüne ekleyelim. Peynirler kapanacak şekilde. Sosumuzun hepsini üstüne gezdirelim. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirelim. Üstü çıtır çıtır, içi yumuşak olacak. Börek tadı veriyor, tavsiye ederim. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder